Головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області консультував працівників МКП «Житловик» щодо безпеки праці

10 травня 2019

Днями головний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області Юрій Кабан провів превентивний захід у Міському комунальному підприємстві «Житловик».

Захід організовано задля попередження виробничого травматизму і аварійних ситуацій на підприємстві.

Представник ГУ Держпраці окреслив основні вимоги нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки  під час експлуатації машин, механізмів, будівель і споруд, електроустановок.

Водночас він  поінформував про вимоги до правил дорожнього руху,  технічного стану транспортних засобів, а також   звернув увагу на необхідність проведення навчання з питань охорони праці для працівників, які залучені до робіт підвищеної небезпеки.

 Інспектор також зазначив, що аналіз виробничого травматизму в цій галузі показує, що  найбільша кількість нещасних випадків спостерігається при експлуатації машин, механізмів, будівель і споруд.

На завершення заходу  фахівець ГУ Держпраці у Львівській області відповів на усі запитання  присутніх  щодо безпеки праці.