На виконання припису ГУ Держпраці у Львівській області підприємство виплатило працівникам понад 128 тис. грн. зарплатні

10 травня 2019

Фахівці ГУ Держпраці у Львівській області  провели  інспекційне відвідування у Львівському обласному спеціалізованому ремонтно-будівельному підприємстві протипожежних робіт добровільного пожежного товариства України.

Під час контрольного  заходу виявлено порушення щодо недотримання термінів виплати заробітної плати, що призвело до утворення  заборгованості. Так, станом на день проведення інспекційного відвідування на підприємстві допущено заборгованість із виплати заробітної плати за три місяці.На цей час заборгованість із виплати заробітної плати на цьому підприємстві становила 49 тис. грн.

За результатами перевірки, ГУ Держпраці у Львівській області зобов’язало усунути виявлені порушення до 01.05.2019.Відтак днями до ГУ Держпраці у Львівській області надійшов лист у якому  повідомляється, що   станом на  01.05.2019 заборгованість з виплати заробітної плати погашено повністю.

Також  вчасно виплачено заробітну плату за лютий, березень 2019 та за першу половину квітня 2019 року. Загалом  виплачено 128196,13 грн.