Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2-х нещасних випадків

22 вересня 2021

У вівторок, 21.09.2021р, нещасний випадок трапився з водієм автотранспортних засобів Львівського управління ПрАТ « Електро», 1968 року народження. За попередньою інформацією, працівник, перебуваючи у відрядженні, автотранспортним засобом марки Камаз доставив металоконструкцію на трасу Дрогобич-Стебник, с. Модричі. Прибувши на місце призначення водій вийшов з кабіни автомобіля та вирішив допомогти бригаді вивірити опору електроопори. У той момент молоток злетів з траверси та травмував водію голову. Потерпілий був доправлений швидкою медичною допомогою у лікарню. Однак, після проведеного оперативного втручання помер.

Також 21.09.2021р. нещасний випадок трапився з чоловіком 1969 року народження, що виконував роботи у ТзОВ «Т.Б. Фрут» на підставі цивільно-правового договору. За попередньою інформацією, потерпілий виконував роботи по прибиранню цеху сушіння вичавок. Під час виконання роботи вирішив підняти поліпропіленовий мішок «Від-вед» (який ймовірно йому заважав) електричним тельфером. в цей час траверса впала чоловіку на голову, в результаті чого він отримав черепно-мозкову травму. Потерпілого було доправлено у лікарню, де він від отриманих травм і помер.

Головним управлінням вживаються заходи щодо утворення спеціальних комісій та проведення розслідувань цих нещасних випадків.