Держпраці та Проєкт ЄС-МОП підтримали дві номінації «Виходь на світло — декларуй працю!» та «Працюй безпечно — збережи життя й здоров’я» в межах 16-го Українського студентського фестивалю реклами

22 вересня 2021

«Виходь на світло – декларуй працю!», «Працюй безпечно – збережи життя й здоров’я» – дві номінації на кращі креативні роботи підтримують у цьому році Держпраці та Проєкт ЄС-МОП в межах 16-го Українського студентського фестивалю реклами.

Цілями партнерства в рамках творчого конкурсу є сприяння підвищенню обізнаності щодо проблеми незадекларованої праці в Україні; формування базового рівня розуміння проблеми студентською молоддю незадекларованої праці; підвищення рівня культури у сфері безпеки праці; формування превентивної культури.

«Ми прагнемо, щоб якомога більше нинішніх і майбутніх працівників та роботодавців знали про проблему незадекларованої праці в Україні та усвідомлювали важливість безпеки й здоров’я на роботі. Діти та молодь – це наше майбутнє! Тільки виховавши в них несприйняття та нетерпимість до порушень законодавства можна забезпечити сталий економічний розвиток та гідні умови праці для кожного. Сподіваюся, що цей Фестиваль стане черговим кроком до розуміння важливості декларування праці та підвищення рівня культури у сфері безпеки праці» – зазначив т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко.

Запрошуємо до участі студентів вищих навчальних закладів!

Більше про номінації