ГУ Держпраці у Львівській області проводить планову перевірку у ТОВ «Стрийнафтогаз»

09 квітня 2019

Фахівці ГУ Держпраці у Львівській області проводять планову перевірку  у Товаристві з обмеженою відповідальністю  «Стрийнафтогаз».

До перевірки залучені інспектори відділу нагляду у гірничодобувній промисловості,  відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки, відділу нагляду у машинобудуванні та енергетиці, відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів у Львівській області та відділу з питань гігієни праці.

Зазначимо, що ТОВ «Стрийнафтогаз»  створене  з метою збільшення видобутку нафти і газу в Карпатському нафтогазоносному регіоні України. Основними видами діяльності  є пошук, розвідка та геологічне вивчення нафтогазоносних ділянок, розробка надр та добування корисних копалин, буріння та експлуатація свердловин-дублерів та нових свердловин, будівництво та експлуатація установок по підготовці газу,  реалізація одержаної продукції, капітальний ремонтом свердловин.

ТОВ «Стрийнафтогаз» здійснює геологічне вивчення, зокрема дослідно-промислову розробку Добрівлянської площі на основі спеціального дозволу на користування надрами № 4748 від 12.04.2016 року.

ТОВ “Стрийнафтогаз”  взаємодіють з державними компаніями НАК «Нафтогаз України» та АТ «Укртрансгаз», які забезпечують зберігання, диспетчеризацію та транспортування природного газу.

Експлуатаційний фонд, станом на квітень 2019 року, складає 6 діючих свердловин.

Підприємство експлуатує  технологічне устаткування об’єктів нафтогазовидобувної промисловості, електричне устаткування електричних станцій та мереж.