Як зберегти своє життя допомагаючи іншим: на Львівщині тривають інформаційні заходи серед працівників медустанов, які лікують COVID

11 березня 2021

На Львівщині посилено проведення роз’яснювальної роботи серед працівників закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком та з підозрою на інфікування COVID-19. Інформаційні відвідування проводять з метою запобігання настанню нещасних випадків та гострих професійних захворювань.

Днями державні інспектори навідались до КНП “Жовківська лікарня”. Працівникам закладу наголошувалось на важливості дотримання інструкцій з охорони праці при експлуатації систем трубопроводів з киснем, дотримання умов зберігання та експлуатації балонів, необхідності утримання їх у справному стані з дотриманням усіх вимог нормативно-правових актів з охорони праці та експлуатаційно-технічної документації заводів-виробників.

Ознайомлюючи з результатами проведених розслідувань нещасних випадків, що трапились з медичними працівниками з початку пандемії, фахівці Головного управління наголошували на важливості правильного використання засобів індивідуального захисту та особистій обережності не лише будучи на робочому місці, а й у побутових умовах.

Також інформаційно – роз’яснювальну роботу проведено з персоналом лікарських амбулаторій сімейної медицини у с. Глинськ, с. Нова Скварява, с. Сопошин та у фельдшерсько-акушерських пунктах у Смерекові та Старій Скваряві.