Інформаційна кампанія «Виходь на світло!» на території Новояричівської ТГ Львівського району

15 вересня 2022
? Інформаційна кампанія «Виходь на світло!» на території Новояричівської ТГ Львівського району
Інспекторами Головного управління Держпраці у Львівській області проведено превентивний захід з селищним головою Новояричівської ТГ щодо змін в законодавстві про працю, в тому числі: оплати праці, надання відпусток, залучення нових працівників замість евакуйованих, звільнень та прийому на роботу, встановлення режиму роботи, виконання посадових обов’язків в умовах воєнного стану та інше.
? Під час заходу із селищним головою Новояричівської ТГ погоджено розміщення публікацій на офіційному сайті громади, банерів та відеоролика «Виходь на світло!».
?Інспекторами здійснено інформаційні відвідування серед суб’єктів господарювання на території Новояричівської ТГ з метою надання професійної консультативної допомоги та акцентуванні уваги на важливості декларування трудових відносини з найманими працівниками, тому що тільки офіційне працевлаштування гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав та соціальних гарантій, тощо. Охоплена аудиторія – 10 роботодавців та їх працівники.
? Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook