Інспектори Управління інспекційної діяльності у Рівненській області провели превентивний захід у Здолбунівському ліцеї №2 Здолбунівської міської ради

11 січня 2023
✋ Інспектори Управління інспекційної діяльності у Рівненській області провели превентивний захід у Здолбунівському ліцеї №2 Здолбунівської міської ради.
✅ Проведено консультації про порядок та організацію проведення навчання, інструктажів, перевірки знань з питань охорони праці, стажування та допуску працівників до самостійного виконання робіт. В семінарі прийняли участь 49 працівників ліцею.
🔔 В ході проведеного заходу зверталась увага на додержання законодавчих та інших нормативно – правових актів з питань охорони праці, які визначають вимоги щодо безпечного виконання робіт, що виконуються в даного суб’єкта господарської діяльності.
❗️ Під час заходу роз’яcнено вимоги щодо організації роботи з охорони праці, створення служби охорони праці, призначення посадових осіб, які забезпечують вирішення конкретних питань охорони праці, розроблення посадових інструкцій, інструкцій з охорони праці, вимоги яких є обов’язковими при виконанні працівниками робіт певного виду або за певною професією.
❗️ Наголошено на неухильному додержанні вимог безпеки щодо утримання в справному стані та безпечній експлуатації технологічного обладнання, машин, механізмів, устаткування, які експлуатуються у закладі.
Більше інформації щодо питань законодавства про працю: