Колектив Держпраці долучився до акції «Радіодиктант національної єдності»

09 листопада 2017

У День української писемності та мови – 9 листопада українці мали можливість написати радіодиктант національної єдності. Диктант писали учні шкіл і училищ, студенти, політики, митці, державні службовці, військові і робітники, домогосподарки і пенсіонери – люди різного віку і професій з усіх регіонів країни.

Ця акція, організатором якої є Українське радіо, триває 17-й рік поспіль. Девіз цьогорічного диктанту – «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета”, назва – «Наші пісні». Як зазначила координатор заходу – ведуча спецпроекту “XVII Радіодиктант національної єдності” Аліна Акуленкомета акції – не перевірка грамотності, а єднання.

До загальнонаціональної акції долучилися і колективи апарату та територіальних управлінь Державної служби України з питань праці, адже серед вимог, яким має відповідати державний службовець – високий рівень знання державної мови. Така традиція незмінно підтримується в колективах підрозділів Служби і, відповідно, приносить позитивні плоди. Учасники акції залишилися задоволеними своєю роботою і впевнені в хороших результатах її оцінювання.

Головне управління Держпраці у Львівській області

Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області

Управління Держпраці у Чернігівській області

Управління Держпраці у Сумській області

Управління Держпраці у Хмельницькій області

Управління Держпраці у Черкаській області

Управління Держпраці у Рівненській області

Головне управління Держпраці у Луганській області