Комісія визнала підйомний агрегат готовим до ремонту газової свердловини

19 липня 2022
Нещодавно комісія у складі представників Угерського виробничого відділення ремонтних і сервісних послуг АТ «Укртрансгаз» та ГУ Держпраці у Львівській області перевіряла готовність до введення в експлуатацію змонтованого підйомного агрегата УПА 60/80 (в/п 80 т) для капітального ремонту газодобувної свердловини. У заході також взяли участь перший заступник начальника ГУ Держпраці у Львівській області Микола Прокоп’як та начальник відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Гатала.
Детально вивчивши стан підйомного агрегата, комісія засвідчила, що він змонтований згідно з вимогами нормативно-правових актів з охорони праці і готовий до введення в експлуатацію. Тож Угерське виробниче відділення ремонтних і сервісних послуг може проводити капітальний ремонт свердловини.
Представники Держпраці також провели працівникам Угерського виробничого відділення ремонтних і сервісних послуг позаплановий превентивний захід, надали технічну консультацію на робочому місці і розповіли про ризики потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. А для ширшого отримання інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці та отримання адмінпослуг, радили звертатися

до сервісу «Інтерактивний інспектор», порталу www.pratsia.in.ua, сайту Держпраці та нашої сторінки у Facebook