Відвідувачам генконсульств – про протидію торгівлі людьми

19 липня 2022
Днями, у рамках інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми, інспектори ГУ Держпраці у Львівській області провели інформаційно-просвітницькі заходи серед відвідувачів генеральних консульств Польщі та Чехії у Львові.
Під час спілкування інспектори, серед іншого, перелічували ознаки торгівлі людьми та роздавали листки-пам’ятки з інформацією, як захиститись від такої небезпеки, з переліком основних сигналів, які свідчать, що особа потрапила у ситуацію, пов’язану із торгівлею людьми тощо. А також у пам’ятках вказані контакти відділів безпечної міграції і протидії торгівлі людьми, посольств України у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині і Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів в Україні.
Тридцятого липня відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми, що, вкотре, наголошує на актуальності цієї проблеми, з якою бореться і Держпраці.
Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці та отримання адмінпослуг – на сервісі «Інтерактивний інспектор», порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашої сторінки у Facebook