“Охорона праці очима дітей”- 2022. Умови конкурсу та кінцевий термін прийому робіт

09 лютого 2022

У Головному управлінні Держпраці у Львівській області триває прийом робіт на конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей»- 2022. Запрошуємо молодь до участі! Можливо саме Ваша робота стане переможцем в області, а, можливо, переможе й у фіналі конкурсу.

До слова, конкурс проводиться Журналом «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці. Головною його метою є привернення уваги суспільства, зокрема дітей та молоді, до питань охорони праці.

 

Нагадаємо умови участі в конкурсі:
◊Роботи мають висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

◊На конкурс слід подавати малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо. Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.

◊Також просимо на зворотному боці кожної конкурсної роботи обов’язково зазначити розбірливо українською мовою:
• назву роботи;
• прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;
• місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу;
• сферу діяльності батьків;
• назву навчального закладу;
• прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

◊Конкурсні роботи оцінюють за такими критеріями: відповідність роботи тематиці конкурсу; втілення творчої ідеї та задуму автора; актуальність теми; практичне значення; оригінальність та оформлення; ступінь самостійності автора під час виконання роботи.

Звертаємо увагу: конкурсні роботи у нашій області можна надсилати до 28 лютого 2022 року на адресу Головного управління Держпраці у Львівській області:

79005, пл. Міцкевича, 8, м. Львів.

Додаткову інформацією можна отримати зателефонувавши за номером: (032)235-56-00.

Приємо відзначити, до Головного управління щоденно надходять дитячі малюнки. Дякуємо усім за участь та  нехай переможе найкращий!