“Кожен працівник Головного управління зобов’язаний працювати згідно закону!”

28 січня 2019

28 січня під час апаратної наради у начальника Головного управління Держпраці у Львівській відбувся черговий інструктаж з питань антикорупційного законодавства для керівників структурних підрозділів Головного управління. Спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції Віталій Підгурський нагадав основні вимоги антикорупційного законодавства та наголосив на відповідальності, яка передбачена для держслужбовців у випадку його порушення. Також йшлося про спеціальні обмеженнях, які встановленні чинним законодавством при проходженні державної служби. Окрім цього фахівець наголосив держслужбовцям на обов’язку подачі достовірних даних при заповненні щорічних електронних декларацій та нагадав про відповідальність, яка передбачена за неподання, невчасне подання або подання неправдивих відомостей.

Начальник Головного управління Ольга Вільхова вкотре наголосила на дотриманні усіх вимог чинного законодавства, які передбачені для державних службовців:  «Кожен працівник Головного управління зобов’язаний працювати згідно закону! Чітко дотримуватись етикету державного службовця та постійно працювати над своєю фаховістю».

Впродовж місяця інструктажі з метою запобігання корупції буде проведено для усіх державних службовців Головного управління.