Легалізація найманої праці та сплата податків, головна тема зустрічі представників Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Головного управління Державної податкової служби в Рівненській області

30 жовтня 2023
✅ Легалізація найманої праці та сплата податків, головна тема зустрічі представників Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Головного управління Державної податкової служби в Рівненській області.
В заході взяли участь заступник начальника Західного міжрегіонального управління Держпраці Алла Рижа, начальник відділу з питань праці Маргарита Захарчук, начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Рівненській області Світлана Сава та начальник відділу фактичних перевірок Андрій Філіпчук.
🛎 В ході спілкування посадовці звернули увагу на дотриманні суб’єктами господарювання законодавства про працю, легалізацію робочих місць, недопущенні виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством рівень.
⚡️ Також було обговорено шляхи співпраці та спільні заходи, які спрямовані на виявлення та усунення порушень у сфері трудових відносин та сплати податків.