Лекція для працівників соціально-культурної сфери за участю фахівців Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, начальника відділу культури, туризму, та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Львівської області Романи Федорів на тему: «Мобінг та психосоціальна підтримка працівників на робочому місці»

31 жовтня 2023
✅Лекція для працівників соціально-культурної сфери за участю фахівців Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, начальника відділу культури, туризму, та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Львівської області Романи Федорів на тему: «Мобінг та психосоціальна підтримка працівників на робочому місці».
👉Інспекторами праці розказано про проєкти Держпраці щодо психологічної підтримки на робочому місці, запобіганню дискримінації та мобінгу працівників.
✔️У ході заходу присутні мали змогу переглянути відеоролики, інформаційні матеріали відповідної тематики, отримати фахові відповіді на поставлені запитання.
📌Явище мобінгу персоналу, тобто психологічного пресингу працівників на робочому місці з боку адміністрації, організацій (груп), колег, є досить поширеною проблемою. Негативний вплив може здійснюватися в формі психологічного чи економічного тиску з метою посилення стресу та створення напруженої атмосфери в колективі.