Малюнки дітей роблять Україну безпечнішою: на Львівщині триває прийом робіт для участі у конкурсі «Охорона праці очима дітей – 2021»

05 січня 2021

У нас сьогодні надзвичайно приємний день – до Головного управління надійшло чимало робіт від наших юних знавців безпеки для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей – 2021».
Слід зазначити, до цьогорічного конкурсу вже долучились учні ЗСШ №54 та №67 м. Львова, Червоноградської ЗСШ №11, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступеня №4 та вихованці Жовківського НРЦ І-ІІ ступеня «Злагода».
Щиро бажаємо усім перемоги!

Нагадаємо, роботи для участі у конкурсі можна скерувати до Головного управління Держпраці у Львівській області до 1 березня 2021 року.
Запрошуємо дітей віком від 6 до 18 років – учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, вихованців позашкільних навчальних закладів долучитись до конкурсу.

Звертаємо увагу! Роботи повинні бути виконані на тематику безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, протидія COVID-19 на робочих місцях та в побуті.

На конкурс слід подавати малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо. Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.

Також просимо на зворотному боці кожної конкурсної роботи обов’язково зазначити розбірливо українською мовою:
• назву роботи;
• прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;
• місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу;
• сферу діяльності батьків;
• назву навчального закладу;
• прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

До слова, конкурсні роботи оцінюють за такими критеріями: відповідність роботи тематиці конкурсу; актуальність теми; практичне значення; втілення творчої ідеї та задуму автора; оригінальність та оформлення; ступінь самостійності автора під час виконання роботи.

Учасникам з Львівщини роботи слід скеровувати до Головного управління Держпраці у Львівській області за адресою: 79005, пл. Міцкевича, 8, м. Львів.
Додаткову інформацією можна отримати зателефонувавши за номером: (032)235-56-00.