На Львівщині триває роз’яснювальна робота серед суб’єктів господарювання транспортної та торговельної галузей

24 лютого 2021

Проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи, зокрема щодо ефективних методів дотримання законодавства про працю та переваг легальної праці, залишається одним із пріоритетних напрямків роботи Головного управління Держпраці у Львівській області.
З метою зниження рівня незадекларованої праці в регіоні розпочато цьогорічний інформаційний марафон «Виходь на світло!». Інспектори праці знову  активізували проведення саме роз’яснювальної роботи щодо негативних наслідків праці «в тіні» та вимог до належного оформлення трудових відносин серед суб’єктів господарювання та працівників галузей, які на Львівщині визнано з найбільшим ризиком використання нелегальної праці.
До кінця березня інформаційна кампанія в області проводитиметься серед суб’єктів господарювання транспортної та торговельної галузей спільно з представниками Львівської ОДА,  ДПС, ПФУ, Нацполіції, органів місцевого самоврядування та іншими соціальними партнерами. 

До слова, впродовж лютого інформаційні відвідування з питань належного оформлення трудових відносин в області  вже проведено більше 2000  суб’єктам господарювання цих галузей.