На особистому прийомі громадян Голова Держпраці доручив інспекторам праці оперативно вирішити питання порушення трудового законодавства

08 лютого 2018

На особистому прийомі громадян, який відбувся 07 лютого 2018 року, до Голови Держпраці Романа Чернеги звернувся колишній працівник одного з університетів м. Києва щодо порушення його трудових прав та недотримання у навчальному закладі правил з охорони праці. Голова Держпраці детально розібрався у зазначених питаннях та пообіцяв проконтролювати їх оперативне вирішення в межах чиннного законодавства.

Роман Чернега також розглянув звернення громадянки Запорізької області щодо її неправомірного звільнення з підприємства та, за словами позивачки, невидачі їй трудової книжки. Так, очільник Служби доручив посадовим особам Держпраці детально розглянути скаргу та надати грунтовне розяснення громадянці.

Присутнім на прийомі інспекторам праці Головного управління Держпраці у Київській області Голова Держпраці дав доручення з’ясувати всі нюанси питань в межах компетенції і доповісти у найкоротший термін результати проведеної роботи.