На шахті «Відродження» за участю фахівця ГУ відбулися позмінні збори з питань охорони праці

26 лютого 2019

Днями  у відокремленому підрозділі «Шахта «Відродження» ДП «Львіввугілля» за участю головного державного гірничотехнічного інспектора відділу нагляду у вугільній промисловості Наталії Злої проведено позмінні збори трудового колективу з питань охорони праці.

Вона розповіла присутнім шахтарям про стан виробничого травматизму на шахтах ДП «Львіввугілля» у 2019 році, проаналізувала їх причини та запропонувала вжити заходів  щодо їх недопущення  у майбутньому.

При цьому фахівець відзначила, що значна частина всіх виробничих травм стається через порушення інструкцій з охорони праці та власну необережність потерпілих під час виконання робіт або при пересуванні в гірничих виробках. Вона закликала всіх присутніх шахтарів неухильно дотримуватися своїх професійних інструкцій з охорони праці та Правил безпеки у вугільних шахтах. Відповіла на численні запитання працівників та провела бліц-опитування на знання плану ліквідації аварій  щодо  кожного  робочого  місця,  сигналів аварійного оповіщення,  правил поведінки під  час  аварій,  запасних  виходів, місць розташування засобів протиаварійного захисту і самопорятунку та вміння ними користуватися.