На ТзОВ «Еталон Ком» відбувся семінар

05 січня 2018

У середу, 3 січня, в ТзОВ «Еталон Ком» головний державний  інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв`язку управління нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної  небезпеки ГУ Держпраці у Львівській області Станіслав Мілан провів семінар-нараду. Це підприємство належить  до будівельної галузі і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Під час заходу йшлося про охорону праці на підприємстві. Також присутні обговорили зміни до Кодексу законів про працю України та інших нормативно-правових  актів, що регламентують питання праці, охорони праці та промислової безпеки, експертизи умов праці, а  також запобігання травматизму в 2018 році.

Інспектор ознайомив  працівників підприємства з вимогами безпеки під час виконання будівельно-монтажних робі та зведення будівельних об’єктів.

Зокрема розповів як визначити небезпечні для людей зони. Зосередив увагу присутніх на безпечному виконанні робіт на висоті, робіт із застосуванням вантажопідіймальних машин і механізмів, розповів про порядок дотримання норм щодо використання засобів колективного та індивідуального захисту.

Разом з тим Станіслав Мілан акцентував увагу на  проведенні навчання, інструктажу та перевірки знань з питань охорони праці,  а також роз’яснив порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Водночас він надав консультацію працівникам щодо застосування норм законодавства про охорону праці та трудового законодавства. Також працівникам було повідомлено про штрафні санкції, які передбачені за порушення.