На шахті “Межирічанська” відбулося засідання постійної комісії з питань охорони праці

16 жовтня 2018

Днями у ВП “Шахта Межирічанська” ДП «Львіввугілля» під головуванням директора шахти Ігоря Крокоша відбулося чергове засідання постійної комісії з питань охорони праці. Засідання пройшло за участю головного державного інспектора відділу нагляду у вугільній промисловості Управління гірничого нагляду ГУ Держпраці у Львівській області Володимира Розалюка, інженерно-технічних працівників та робітників вугільного  підприємства.

 Головний державний інспектор відділу нагляду у вугільній промисловості Володимир Розалюк  повідомив про причини травматизму за попередній місяць, провівши детальний аналіз кожного випадку. При цьому  він наголосив на необхідності посилення відомчого нагляду з боку старших  інженерно-технічних працівників шахти за веденням робіт на підприємстві.

Водночас Володимир Розалюк розповів присутнім про методи безпечної експлуатації стаціонарного обладнання, зокрема стрічкових конвеєрів у шахті. При цьому він  наголосив на незадовільному стані електропускового обладнання по дільницях, зокрема на котельні.

 Інспектор вказав на необхідність перегляду технічної документації, звернувши увагу на проведення інструктажів та видачу нарядів працівникам. На завершення він провів вибіркову перевірку знань присутніх начальників дільниць.