На Закарпатті, за участі першого заступника голови Закарпатської ОВА Мирослава Білецького та регіонального координатора Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Таїсії Симочко, пройшов захід, присвячений поверненню ветеранів на робочі місця.

02 травня 2024
✅На Закарпатті, за участі першого заступника голови Закарпатської ОВА Мирослава Білецького та регіонального координатора Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Таїсії Симочко, пройшов захід, присвячений поверненню ветеранів на робочі місця.
Посадовець нагадав присутнім, що 28 квітня відзначався Всесвітній день охорони праці та повідомив, що турбота про ментальне здоров’я працівників – це складова безпеки і здоров’я на роботі яка сприяє сталості бізнесу і є важливим елементом підтримки як працівників що вже працюють, так і ветеранів, які повернуться на робочі місця.
Участь у заході також взяли представники великого та малого бізнесу регіону та висловили готовність долучитися до програм психосоціальної підтримки на рівні підприємств.