У межах відзначення Всесвітнього Дня охорони праці, було проведено моделювання ситуацій на робочих місцях з імітацією можливих порушень на Мукачівському кар’єроуправлінні. Під час заходу акцент був зроблений на питаннях використання засобів індивідуального захисту та дотримання правил безпеки під час експлуатації вантажопідйомних кранів.

02 травня 2024
✅ У межах відзначення Всесвітнього Дня охорони праці, було проведено моделювання ситуацій на робочих місцях з імітацією можливих порушень на Мукачівському кар’єроуправлінні. Під час заходу акцент був зроблений на питаннях використання засобів індивідуального захисту та дотримання правил безпеки під час експлуатації вантажопідйомних кранів.
Учасники заходу мали можливість відобразити та проаналізувати можливі сценарії нещасних випадків та порушень безпеки на робочому місці. Імітація таких ситуацій дозволила працівникам краще усвідомити необхідність дотримання правил безпеки для запобігання травматичним подіям.
Ця ініціатива спрямована на підвищення свідомості персоналу стосовно важливості дотримання правил та процедур безпеки на робочому місці, що сприяє зменшенню ризику нещасних випадків та підвищенню загального рівня безпеки праці.
📲Більше інформації на порталі – https://pratsia.in.ua