Напередодні Дня охорони праці, в етері телеканалу ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська говорила про важливі питання трудового законодавства та анонсувала старт онлайн-конкурсу “Мистецтво безпеки праці”.

25 квітня 2024
✅Напередодні Дня охорони праці, в етері телеканалу ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська говорила про важливі питання трудового законодавства та анонсувала старт онлайн-конкурсу “Мистецтво безпеки праці”.
?В ході виступу Оксана Іванівна розповіла про роботу Управління щодо зменшення рівня виробничого травматизму, про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану, важливість оформлення трудових відносин з найманими працівниками. Також наголосила на значенні психосоціальної підтримки на робочих місцях, розкривши активну діяльність Управління у консультуванні роботодавців з цього питання. Вона підкреслила необхідність розвитку програм для покращення якості праці та забезпечення безпеки працівників.
?Принагідно анонсовано старт онлайн-конкурсу “Мистецтво безпеки праці”, який розпочнеться 28 квітня. Цей конкурс призначений для того, щоб підвищити обізнаність та свідомість про питання безпеки на робочому місці через творчий підхід.