Ольга Вільхова взяла участь у засіданні    колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області

25 жовтня 2018

Начальник ГУ Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова взяла участь у  засіданні    колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, яке відбулося у середу, 24 жовтня, під головуванням начальника головного управління Фонду Галини Недзельської. 

Присутні підбили підсумки роботи за  9 місяців  цього року.

Начальник головного управління Фонду Галина Недзельська акцентувала увагу на питаннях  надходження коштів до бюджету Фонду, погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України, пенсійного забезпечення, фінансування виплати пенсій та легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.                                                                            

В межах засідання йшлося  також про те, що на виконання розпорядження КМУ «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості» за період з 05.09.2018 по 05.10.2018 проведено 1080 заходів інформаційно-роз’яснювального характеру.               

Окрім цього, за результатами проведених спільних заходів кількість працівників із зарплатою менше мінімальної з початку року скоротилася на 6,6 тис.осіб, легалізовано 2,6 тис. відносин у сфері зайнятості населення, додатково надійшло єдиного внеску на суму 4,9 млн.грн.