Під час семінару в Новокалинівському виробничому управлінні житлово-комунального господарства йшлося про безпечну експлуатацію водонагрійних котлів

09 листопада 2018

У четвер, 8 листопада,  в Новокалинівському виробничому управлінні житлово -комунального господарства, яке забезпечує в опалювальний сезон  теплом ціле місто, відбувся  семінар.

В межах превентивного заходу  йшлося про  дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з безпечної експлуатації водогрійних котлів, а також про правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском.

Головний державний інспектор  відділу нагляду у будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління нагляду в промисловості і на  об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці окреслив основні аспекти нових «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»  та роз’яснив вимоги  безпеки при виконанні робіт з ремонту , реконструкції та технічного обслуговування промислових водогрійних котлів.

При цьому він зосередив увагу присутніх на необхідності використання засобів колективного та індивідуального захисту, під час експлуатації,  ремонту котлів.