Підвищення рівня обізнаності населення з питань протидії торгівлі людьми із роз’ясненням алгоритму дій

07 листопада 2022
✋ Підвищення рівня обізнаності населення з питань протидії торгівлі людьми із роз’ясненням алгоритму дій
Інспекторами Головного управління Держпраці у Львівській області, у рамках інформаційної кампанії із протидії торгівлі людьми, відвідано Залізничний вокзал та Автостанція №8 у м.Львів з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи.
❗️ Громадянам, які виїжджають в інші області або за кордон надано змістовну консультативну підтримку з питань протидії торгівлі людьми. Це явище порушує права людини, принижує її честь та гідність. Особливо зараз, ВПО перебувають в найбільш уразливому стані, яким можуть скористатись злочинці.
Під час поінформування інспекторами було акцентовано увагу на ознаках торгівлі людьми і маркерах безпеки протидії.
📲 У рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з вказаними контактами відділів безпечної міграції та протидії торгівлі людьми, Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів в Україні, а також контакти посольств України у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині.
📣 Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці інспектори радили шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook