Після припису ГУ Держпраці підприємство усунуло порушення, які стосувалися пасажирських ліфтів

09 лютого 2018

6 лютого ГУ Держпраці у Львівській області  провело  позапланову перевірку  ОСББ  «ЖК Шоколад»  щодо  виконання  раніше виданого припису позапланової перевірки новозмонтованих пасажирських ліфтів.

 В межах контрольного заходу  головний державний інспектор відділу нагляду в­­ будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Головного управління Держпраці у Львівській області   перевірив повноту та якість виконання зауважень раніше виданого припису від 06.12.17р.

 Так, інспектор встановив, що усі  виявлені раніше зауваження  усунуті.

 Відтак у будинках встановлені чотири пасажирські ліфти моделі GeN2-MR виробництва ПрАТ «ОТІС» 2016 року виготовлення вантажопідіймальністю 630 кг, яким проведено відповідні первинні технічні огляди .

Монтаж ліфтів, експлуатація та технічне обслуговування здійснюється організаціями,  які отримали відповідні дозволи від органів Держпраці.

У ОСББ призначено відповідального за організацію експлуатації ліфтів,  який пройшов відповідне навчання та перевірку знань з питань охорони праці.  На сьогодні ліфти встановлені на облік у територіальних органах Держпраці.