Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області надали технічну консультацію керівнику комунального підприємства, що експлуатує водопровідно-каналізаційне господарство

11 січня 2023
Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області надали технічну консультацію керівнику комунального підприємства, що експлуатує водопровідно-каналізаційне господарство.
Під час заходу наголошено на дотриманні вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці. Всі роботи, які проводяться на об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства, вимагають посиленої уваги.
Посадовці Держпраці роз’яснили важливість проведення періодичних медичних оглядів працівників певних категорій та забезпечення у необхідній кількості засобів індивідуального захисту, правильного їх використання.
Акцентовано увагу на виконанні раніше виданого припису та роз’яснено керівнику суб’єкта господарювання про зміни та доповнення, внесені на період дії воєнного стану.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua