Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області провели робочу зустріч у КП «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради з питань додержання вимог трудового законодавства у період воєнного стану

19 січня 2023
Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області провели робочу зустріч у КП «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради з питань додержання вимог трудового законодавства у період воєнного стану.
Під час заходу надано змістовні відповіді на поставлені питання, зокрема, з дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, надання щорічних додаткових відпусток, відпусток без збереження заробітної плати, додаткових підстав звільнення працівників з ініціативи роботодавця в період воєнного стану, тощо.
Наголошено на дотриманні вимог чинного законодавства щодо порядку виплати заборгованості по заробітній платі працівникам. У рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло» роз’яснено оформлення трудових відносин та недопущення примусової праці.
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua