Працівників ГУ Держпраці привітали з професійним святом та з нагоди 100-річчя запровадження державної служби

23 червня 2018

Сьогодні, 23 червня, у ГУ Держпраці у Львівській області під головуванням  першого заступника начальника ГУ Держпраці у Львівській області  Олени Грицак відбулася нарада з нагоди 100-річчя запровадження державної служби.

У своєму привітальному слові з нагоди професійного свята Олена Грицак побажала працівникам ГУ Держпраці у Львівській області  плідної роботи та професійного зростання.

«Робота  державного службовця складна, проте дуже відповідальна. Незважаючи на усі виклики, ви працюєте та щоденно виконуєте свою роботу. Висловлюю вам вдячність та бажаю гарних результатів  та нових звершень»,- зазначила  перший заступник ГУ Держпраці у Львівській області, звертаючись до працівників.

Присутніх державних службовців  привітали також начальник  Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Іван Луцик та заступник начальника Управління з питань праці Андрій Материцький.

Нагадаємо, що  23 червня відзначають День державної служби, а сьогодні  святкують сторіччя запровадження державної служби в Україні.