Превентивна робоча зустріч з головою Яворівської ТГ з метою зниження рівня незадекларованої праці на території громади

17 жовтня 2022
✅ Превентивна робоча зустріч з головою Яворівської ТГ з метою зниження рівня незадекларованої праці на території громади
🔆 Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області проведено зустріч із міським головою Яворівської ТГ у рамках інформаційної компанії «Виходь на світло!» за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».
📍 Під час зустрічі наголошено на перевагах легалізації ринку праці для роботодавців, а також окреслено трудові права та соціальні гарантії для найманих працівників. Посадовцями ГУ Держпраці у Львівській області надано фахові роз’яснення щодо змін у трудовому законодавстві та вичерпні відповіді на поставлені запитання.
🤝 Наприкінці заходу узгоджено розміщення публікацій на офіційному сайті Яворівської ТГ, банерів і відеоролик «Виходь на світло!».
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook