Про ознаки примусової праці та як не потрапити до пастки торговців людьми розповіли для ВПО у м. Радехів

16 вересня 2022
✋ Про ознаки примусової праці та як не потрапити до пастки торговців людьми розповіли для ВПО у м. Радехів
Інспектор Головного управління Держпраці у Львівській області здійснив інформаційне відвідування за фактичним проживання ВПО у м.Радехів з метою протидії ризикам потрапляння громадян в ситуацію торгівлі людьми та як не стати жертвами примусової праці.
?Шахраї можуть скористатися уразливим становищем ВПО та обманом примусити до трудового або сексуального рабства. Інспектор акцентував увагу на необхідності бути пильними та застеріг від ризиків, які виникають при пошуку роботи і можуть призвести до потрапляння в трудове рабство, роз’яснив як його уникнути.
? В рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з вказаними контактами відділів безпечної міграції та протидії торгівлі людьми, Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів в Україні, а також контакти посольств України у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині.
? Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці інспектор рекомендував шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook