Проведено навчання з працівниками Дрогобицької державної районної лікарні ветеринарної медицини на тему: «Забезпечення та використання засобів індивідуального захисту»

21 лютого 2023
Проведено навчання з працівниками Дрогобицької державної районної лікарні ветеринарної медицини на тему: «Забезпечення та використання засобів індивідуального захисту».
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці наголошено, що засоби індивідуального захисту (ЗІЗ)- це всі засоби, які призначені для носіння і використання працівником з метою індивідуального захисту від одного або більше ризиків, які могли б становити загрозу безпеці та здоров’ю на роботі, а також будь-які пристосування, аксесуари чи змінні компоненти, призначені для цієї мети.
➡️ Важливо знати, що всі засоби індивідуального захисту, які використовують медичні працівники, повинні відповідати вимогам державних стандартів.
Роз’яснено соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників та акцентовано увагу на перевагах задекларованої праці.
Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану можна знайти на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua .