Релокація бізнесу – це можливість в тилу кувати нашу перемогу

01 вересня 2022
✅ Релокація бізнесу – це можливість в тилу кувати нашу перемогу
Програмою релокації підприємств із зони збройного конфлікту у більш безпечні може скористатися будь-який бізнес – великий чи малий, що перебуває в зоні ризику через бойові дії. Перевезення майна, відповідно до прийнятої ще середині березня постанови, відбувається безоплатно.
? Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області, у рамках проєкту надання консультаційної підтримки релокованим підприємствам, започаткованого Державною службою України з питань праці та Львівською обласною військовою адміністрацією, проведено превентивні заходи впродовж останніх 5-и місяців (квітень-серпень 2022) із представниками 26-и релокованих підприємств на Львівщині.
❗️ Під час зустрічей акцентовано увагу на дотриманні нормативно-правових актів з охорони праці і загальнообов’язкового державного соціального страхування, організації трудових відносин в умовах воєнного стану, які регламентуються Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» №2136-IX від 15.03.2022 р..
? Наголошено на подальшій превентивній роботі ГУ Держпраці у Львівській області, котра полягає у консультативній підтримці роботодавців в межах визначених повноважень. Роботодавці релокованих підприємств мають можливість звернутись до ГУ Держпраці у Львівській області: за тел. (032) 235 48 42 та (067) 925 84 33; e-mail: dsp@lviv.dsp.gov.ua;
? Рекомендовано користуватися сервісом «Інтерактивний інспектор», порталом www.pratsia.in.ua, сайтом Держпраці та нашою сторінкою у Facebook