Семінар для працівників відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради щодо дотримання вимог безпеки перед початком опалювального періоду та під час його проходження

14 листопада 2023
✅Семінар для працівників відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради щодо дотримання вимог безпеки перед початком опалювального періоду та під час його проходження.
👉Відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання, перед початком опалювального періоду та під час його проходження для забезпечення безпечної експлуатації опалювального обладнання, яке використовується у закладах освіти, необхідно дотримуватись певних вимог.
📌Зокрема, у закладі, де експлуатується система газопостачання власними силами, повинна бути створена газова служба, затверджено відповідне положення про газову службу та визначено особу, відповідальну за газове господарство.
❕Усі газопроводи і установки, що використовують газ, підлягають технічному обслуговуванню і ремонту у строки, зазначені в паспортах або інструкціях заводів-виробників обладнання, приладів, апаратів з урахуванням місцевих умов експлуатації.
Технічне обслуговування необхідно здійснювати не рідше ніж один раз на місяць, а поточний ремонт — не рідше ніж один раз на 12 місяців.
📲 Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua