Семінар-нарада на тему: «Забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту» на ПрАТ «Завод залізобетонних конструкцій»

05 жовтня 2022
✅ Семінар-нарада на тему: «Забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту» на ПрАТ «Завод залізобетонних конструкцій»
Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області проведено семінар-нараду з метою акцентування уваги на умовах безпечного виконання робіт та мінімізації впливу небезпечних виробничих чинників.
📍 Під час заходу наголошено на засобах захисту, які повинні забезпечувати належний ступінь захисту від небезпеки, а також дозволяти без ускладнень провадити пов’язану з ризиком діяльність.
❗️ Запорука успішної діяльності є в обов’язковому дотриманні забезпечення необхідними умовами праці на робочому місці:
– приміщення і шляхи пересування забезпечені денним світлом, а в нічний час або при слабкому денному освітленні – бути належним і достатнім чином освітленими штучно, за необхідності слід застосовувати переносні та захищені від механічних пошкоджень джерела світла;
– стані риштувань, площадок, драбин, огороджень.
✅ На ПрАТ «Завод залізобетонних конструкцій» в наявності дозволи на експлуатацію обладнання та на виконання робіт підвищеної небезпеки.
➡️ Наприкінці семінар-наради посадовцями ГУ Держпраці у Львівській області у форматі діалогу надано змістовну відповідь на низку запитань працівників.
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook