Семінар у центральному офісі мережі АЗС «ОККО» в м.Львові з представниками OKKO GROUP щодо організації трудових відносин в умовах воєнного стану

05 жовтня 2022
🔆 Семінар у центральному офісі мережі АЗС «ОККО» в м.Львові з представниками OKKO GROUP щодо організації трудових відносин в умовах воєнного стану
Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області у рамках кампанії «Виходь на світло» відвідано суб’єкт господарювання з метою наголосити на відповідальності в умовах війни, важливості підтримувати країну, один одного, не допускаючи зниження рівня захисту працівників та стабільності економіки.
📍 Під час семінару надано консультації щодо актуальних змін в трудовому законодавстві. Працівників мережі АЗС поінформовано про трудові права і соціальні гарантії, переваги офіційного працевлаштування.
🤝 З представниками центрального офісу мережі АЗС «ОККО» у м.Львів погоджено розміщення матеріалів інформаційної кампанії, спрямованої на поінформованість населення. У рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з профільними контактами та погоджено розміщення.
Рекомендовано шукати більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо:
📲 на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook