Семінар-навчання на тему: «Дотримання вимог безпеки при експлуатації систем газопостачання»

10 січня 2023
✅ Семінар-навчання на тему: «Дотримання вимог безпеки при експлуатації систем газопостачання»
Фахівці Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці провели з працівниками ПАТ «ЯВОРІВСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» превентивний захід з метою доведення основних вимог «Правил безпеки систем газопостачання» під час експлуатації газових приладів.
❗️Наголошуємо, усі газопроводи і установки, що використовують газ, підлягають технічному обслуговуванню і ремонту у строки, зазначені в паспортах або інструкціях заводів-виробників обладнання, приладів, апаратів з урахуванням місцевих умов експлуатації. Не допускається використовувати приміщення, в яких прокладено газопроводи, встановлено газорегулюючі пристрої, установки, що використовують газ, і запірні пристрої під склади, майстерні тощо.
Під час заходу фахівці Держпраці акцентували увагу на забороні роботи установок, що використовують газ, при несправності або при відключенні приладів контролю і захисту. На підприємствах повинні бути розроблені плани локалізації і ліквідації можливих аварій в системі газопостачання.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua