Семінар-навчання з працівниками КП «ЖЕК» м. Самбір на тему: «Забезпечення належного утримання, експлуатації і обслуговування ліфтів шляхом залучення спеціалізованих організацій»

09 січня 2023
✅ Семінар-навчання з працівниками КП «ЖЕК» м. Самбір на тему: «Забезпечення належного утримання, експлуатації і обслуговування ліфтів шляхом залучення спеціалізованих організацій»
Інспектори Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці наголошують, що в сучасних умовах безпека праці, надійність та продуктивність технічних систем залежать від професійного добору працівників на підприємстві. Здійснення такого добору передбачено ЗУ «Про охорону праці» і спрямовано на реалізацію одного з найважливіших принципів державної політики в галузі охорони праці — пріоритету життя та здоров’я людей щодо результатів виробничої діяльності.
Інспектори Держпраці проаналізували заходи на підприємстві під час виконання робіт з технічного обслуговування, ремонту ліфтів та наголосили на основних вимогах «Правил організації безпечної експлуатації ліфтів».
Наприкінці заходу акцентовано на необхідності чіткого розмежування відповідальності сторін по запобіганні виникнення виробничого травматизму на підприємстві.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua