Управління інспекційної діяльності у Рівненській області. Превентивний захід на «Волинь-Цемент» філія ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна»

09 січня 2023
✅ Превентивний захід на «Волинь-Цемент» філія ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна»
Посадовими особами Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці здійснено інформаційно-консультативний візит на підприємство, яке є одним з найпотужніших виробників цементу в Україні.
Під час заходу проведено нараду з посадовими особами енергетичної служби підприємства та обговорено заходи з приведення умов праці до відповідності вимог нормативно-правових актів з охорони праці.
Враховуючи проблематику з електропостачанням, підприємство використовує автономні джерела живлення. Посадовцями Держпраці роз’яснено умови застосування автономних джерел живлення та необхідності дотримання інструкції з експлуатації від заводу-виробника. Також проведено позачергові регламентні роботи по обслуговуванні обладнання.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://pratsia.in.ua і https://dsp.gov.ua