Семінар з відповідальними працівниками ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» на тему: «Основні вимоги безпеки при організації безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки»

26 січня 2023
Семінар з відповідальними працівниками ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» на тему: «Основні вимоги безпеки при організації безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки».
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці з метою акцентування уваги на основних вимогах безпеки при організації безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки проведи захід з підвищення рівня обізнаності працівників щодо основних вимог безпеки при організації безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки.
❗️ Під час виконання робіт з небезпечними та шкідливими виробничими чинники, або робіт, пов’язаних з підвищеним виробничим ризиком, нормативно-правовими актами з охорони праці передбачено вжиття організаційно-технічних заходів щодо безпеки праці. Оформлення спеціального документа у вигляді наряду-допуску є основою таких заходів.
❗️Організація робіт підвищеної небезпеки, що виконуються за нарядом-допуском визначається нормативно-правовими актами з охорони праці, які регламентують застосування нарядів-допусків.
Під час заходу надано змістовні відповіді на питання працівників підприємства, а також рекомендовано портал Державної служби з питань праці: https://pratsia.in.ua та сайти: https://lviv.dsp.gov.ua; https://dsp.gov.ua