Ще 60 підприємств почули про ризики незадекларованої праці

22 липня 2022
Протягом 19-20 липня до інформаційної кампанії «Виходь на світло!» долучилося ще 60 підприємств Львова і області, які працюють у сферах торгівлі та організації харчування. Не секрет, що саме у цих галузях підприємництва існує значний ризик використання незадекларованої праці.
Інспектори ГУ Держпраці у Львівській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з популяризації задекларованої праці. Розповідаючи про трудові права та соціальні гарантії працівників, відмінності між трудовими та цивільно-правовими договорами, зміни у трудовому законодавстві у зв’язку з воєнним станом та відповідальність за порушення законодавства про працю, вони використовували наочні матеріали, розроблені за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні». А також у невимушеній розмові відповідали на питання.
Більше інформації з широкого кола питань охорони праці інспектори рекомендували шукати на сервісі «Інтерактивний інспектор», порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашої сторінки у Facebook