Тренінг з протиаварійного тренування (навчальних тривог) ліквідації умовної аварії або аварійної ситуації на ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля»

22 серпня 2022
✅ Тренінг з протиаварійного тренування (навчальних тривог) ліквідації умовної аварії або аварійної ситуації на ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля»
? Навчальну тривогу по роду аварії «пожежа» проведено з метою перевірки:
– підготовленості інженерно-технічних працівників та членів допоміжної гірничорятувальної команди, робітників до порятунку людей, захоплених аварією, ліквідації її наслідків;
– якості заходів плану ліквідації аварій і його відповідності фактичному положенню в шахті та оперативно-технічної готовності підрозділів ЛВ ВГРЗ.
➡️ Превентивний захід відбувся під керівництвом в.о. технічного директора – першого заступника генерального директора ДП «Львіввугілля» Олександра Сафонова та за участю інспектора Головного управління Держпраці у Львівській області Василя Марцинюка, заступників командира ЛВ ВГРЗ Дмитро Дищенко та Дмитро Цвєрчков, заступника директора з ОП і НС ДП «Львіввугілля» Валерій Соколовський, керівництво та працівники ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля», головних інженерів з усіх вугільних підприємств
ДП «Львіввугілля».
❗️ Комісією проведено спостереження за діями працівників шахти та ЛВ ВГРЗ, заслухано звіти контролерів-спостерігачів дій персоналу шахти, безпосередньо в гірничих виробках, в результаті чого зазначено:
– інженерно-технічні працівники і члени ДГК шахти підготовлені до
порятунку людей, захоплених аварією і ліквідації її наслідків;
– план ліквідації аварії розроблений якісно, відповідно до діючих
нормативних документів і відповідає дійсному положенню в
шахті;
– підрозділи ЛВ ВГРЗ готові до дій за призначенням.
? Під час проведення учбової тривоги виявлені недоліки запропоновано взяти до відома та врахувати у подальшій в роботі. Учбову тривогу на ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля» вважати зарахованою з загальною оцінкою «добре».
? Детальніше про зміни у трудових відносинах у воєнний час на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у Facebook

у Facebook