«Виходь на світло!» за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні»

22 серпня 2022
? «Виходь на світло!» за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні»
✅ У рамках інформаційної кампанії з 01.07.2022 по 19.08.2022 посадовцями Головне управління Держпраці у Львівській області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед 2 431 суб’єкта господарювання незалежно від форми власності, виду діяльності.
? Під час превентивних заходів наголошено на перевагах офіційного працевлаштування, яке гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав та соціальні гарантії передбачені законодавством.
Також, акцентовано увагу на ефективних методах застосування законодавства про працю під час дії воєнного стану в Україні, відповідно до ЗУ «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану!» та ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин».
Повідомляємо, що за липень місяць 2022 року у результаті проведення інформаційних кампаній серед роботодавців – укладено 2 142 трудові договори з найманими працівниками (приріст легалізованих робочих місць до 11%). Вкотре, підтверджено ефективність діяльності ГУ Держпраці у Львівській області в частині здійснення превентивної роботи.
? У рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з профільними контактами та рекомендовано користуватись порталом www.pratsia.in.ua, сайтом Держпраці та нашою сторінкою у Facebook

у Facebook