Сьогодні, 4 жовтня, відбулась Західна регіональна конференції «Як вижити бізнесу? Проблеми до вирішення»

04 жовтня 2023
✅Сьогодні, 4 жовтня, відбулась Західна регіональна конференції «Як вижити бізнесу? Проблеми до вирішення».
📌Метою заходу є виявлення ключових «точок болю» та формування пропозиції щодо «умови зростання» підприємницького середовища західного регіону.
👉Участь у заході взяла начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська, яка розповіла про ключові напрямки діяльності Управління з підтримки підприємств, установ, організацій в умовах воєнного стану.
Принагідно наголошено на важливості оформлення трудових відносин з найманими працівниками та сплати податків.
✔️До обговорення також були запрошені представники ЛОВА, Агенції розвитку Львівської області, Львівської митниці, регіонального відділення Фонду Держмайна, Західного територіального відділення Антимонопольного комітету, а також підприємці із західних областей України, бізнес-асоціації західного регіону та працівників провідних аналітичних центрів.
🤝Пропозиції напрацьовані за результатом заходу, будуть озвученні на Форумі “Діалог громадянського суспільства, бізнесу та влади: Курс на Відновлення України”, який відбудеться 9 жовтня у місті Києві.
👉Організатор форуму – Українська Рада Бізнесу, до складу якої входить 110 бізнес-асоціацій різних галузей економіки за участі ВРУ та КМУ, бізнесу, провідних аналітичних центрів.