Сьогодні, 7 червня, в Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулась міжнародна науково-практична конференція «Державна політика у сфері протидії торгівлі людьми і незаконній міграції: сучасні виклики для України та світу».

07 червня 2024
✅Сьогодні, 7 червня, в Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулась міжнародна науково-практична конференція «Державна політика у сфері протидії торгівлі людьми і незаконній міграції: сучасні виклики для України та світу».
👉Участь у заході взяв перший заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Карпюк, заступник начальника Андрій Вакула.
📌Під час конференції обговорено ряд важливих питань, пов’язаних з державною політикою у сфері протидії торгівлі людьми та незаконної міграції. Учасники обговорили основні напрямки державної політики у цих сферах, зокрема в контексті запобігання торгівлі людьми, розкриття злочинів, забезпечення захисту та підтримки постраждалих.
✔️Наголошено на необхідності посилення законодавства, вдосконалення механізмів виявлення злочинів та навчання кадрів, що займаються цією проблематикою. Підкреслено необхідність ефективної співпраці між правоохоронними та державними органами, громадськими організаціями та іншими зацікавленими сторонами з метою забезпечення успішної боротьби з даним видом злочинів.