Технічна консультація для працівників підприємства, що здійснює монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

20 травня 2024
✅Технічна консультація для працівників підприємства, що здійснює монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.
?Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці розʼяснено, що вантажно-розвантажувальні роботи повинні проводитися під керівництвом посадової особи або працівника, відповідального за безпечне проведення цих робіт. Посадова особа або працівник, відповідальний за безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт, повинен: визначити спосіб навантаження і розвантаження; зробити розміщення робочої сили; перевірити справність пристосувань і справність засобів індивідуального захисту.
?Піднімати і переміщати вантажі вручну необхідно при дотриманні норм, встановлених чинним законодавством.
✔️Вантажно-розвантажувальні роботи слід виконувати відповідно до технологічних карт, проектами виконання робіт, а також правилами, нормами, інструкціями та нормативно-технологічними документам, що містять вимоги безпеки під час виконання робіт даного виду.
?портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua