Технічна консультація для працівників сільськогосподарського підприємства Львівського району на тему: “Безпека під час польових робіт”.

21 травня 2024
✅Технічна консультація для працівників сільськогосподарського підприємства Львівського району на тему: “Безпека під час польових робіт”.
?В ході заходу фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці акцентовано увагу на створенні безпечних умов праці на робочому місці, регулярному проведенні інструктажів та навчанні з питань охорони праці, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, а також дотримання вимог нормативно-правових документів з питань охорони праці під час технічного обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки.
❕Наголошено, що працівники, які не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці до роботи не допускаються. Експлуатація сільськогосподарської техніки повинна здійснюватися відповідно до вимог експлуатаційної документації. Вузли та елементи сільськогосподарської техніки, які рухаються, обертаються та можуть становити небезпеку, повинні бути обладнані захисними кожухами для безпеки працівників.
?портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua