Технічна консультація на робочому місці у Буському підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства

06 жовтня 2022
✅ Технічна консультація на робочому місці у Буському підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства
Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області проведено семінар-нараду у Буському підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства з метою акцентування уваги на безпечних методах роботи оператора очисних споруд.
📍 Під час заходу наголошено на: проведенні знезараження стічних вод, згідно дотримання правил технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України; правилах очищення решітки в жолобі, подачі стоків від грубих домішок; порядку відбору проби на концентрацію активного намулу в резервуарах повної біологічної очистки.
❗️Посадовцями надано інформаційне роз’яснення щодо важливості декларування трудових відносини з найманим персоналом. Тільки офіційне працевлаштування гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав та соціальних гарантій, тощо.
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook